Samarbejde med Rezas

Hos Rezas sælger vi ikke kun tæpper i høj kvalitet, vi tilbyder også forskellige slags services omkring vores produkter der gør det nemmere for dig som forhandlere. Disse services kan du læse om i nedenstående.

Vores showroom

Vores showroom

På Unsbjergvej 20 i Odense står Nordeuropas største showroom for tæpper til din rådighed.

Du kan som kunde hos Rezas komme i vores showroom og selv vælge din kollektion af unikke tæpper. Du kan altid vælge imellem 70.000 og 100.000 unikke tæpper på vores lager.

Vores kompetente in-house salgsteam, står altid parat til at følge dig rundt og rådgive om tæpperne, samt hjælpe dig med at udvælge præcis de tæpper der passer til dit behov.

Du kan kontakte Jesper Andersen, Salgschef på j.a@reza.dk og lave en aftale omkring besøg.

Har du brug for overnatning, hjælper vi dig også gerne at bestille dette.

Klik her for at blive forhandler.

Vores B2B webshop

Vores B2B webshop

www.shop-reza.dk  har du mulighed for selv at vælge dine tæpper og få dem sendt direkte til dit firma eller til din kunde. Vi leverer over hele verden.

På vores webshop kan du altid finde mellem 6.000 og 10.000 tæpper og du kan selv målrette din søgning efter præcis de tæpper du søger.

Det er nemt at registrere dig som kunde på www.shop-reza.dk. På kort tid får du adgang til mange muligheder og du kan også bruge siden som præsentation og salgsmodul overfor dine kunder.

Klik her for at blive forhandler.

Vores edi løsning

Web-service løsning

Vi kan, til udvalgte kunder på udvalgte markeder, tilbyde udvidede samarbejds-
muligheder i form af en web-service løsning, hvor vores produktkategorier integreres på jeres webshop.

Det kræver et udvidet samarbejde med ekstra forpligtelser. Til gengæld får i også del i det store arbejde der udføres omkring foto og tekstmateriale.

For yderligere information, kontakt venligst Mie Petersen, It-administrator på m.p@reza.dk eller Jesper Andersen, Salgschef på j.a@reza.dk.

Klik her for at blive forhandler.

Logistik og dropshipping

Logistik & dropshipping

Vi samarbejder med nogle af markedets store aktører inden for logistik og dropshipping over hele verden. Vi kan undersøge priser og betingelser på alle leveringsmuligheder. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunden på dette.

Klik her for at blive forhandler.

Sourching af produkter

Sourching af produkter

Fra vores kontor i Odense, kan vi løse de fleste af jeres ønsker om produkter. Vi har en stor kontaktflade på alle traditionelle markeder for tæpper.

Vi vil sammen med vores underleverandører altid prøve at løse opgaverne i henhold til krav om volumen og kvalitet.

Har du ønsker om køb af varer, special bestillinger eller udvikling så kontakt vores Salgschef Jesper Andersen på j.a@reza.dk.

Klik her hvis vil være forhandler.

In-store materialer

In-store materialer

Hos Rezas arbejder vi hele tiden på at udvikle tidssvarende materiale omkring vores tæpper. Skulle du få brug for dette som Reza forhandler eller interesseret potentiel kunde, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Klik her for at blive forhandler.