Hvem er DIS?

DIS Indretning er I Stockholm blevet kendt som et koncept, blandt folk med en eksklusiv smag. I deres to butikker, som kun ligger et stenkast fra hinanden, finder du også deres eksklusivt afbalancerede interiør- og møbelkatalog.

De to butikker er ikke ens, så begge er bestemt et besøg værd. DIS Collection inkluderer et godt miks af Europæiske kvalitets møbler og etniske detaljer fra hele verden. En del af DIS´s varer er designet og produceret specielt til DIS, mens andre er håndplukkede varer. Varer som er fremstillet af de bedste håndværkere fra London, Amsterdam, Paris, Cape Town og andre specielt udvalgte steder i verden.
Et helt specielt mix af forskellige stilarter fra en eksklusiv kollektion; et varmt og roligt, men passioneret og inspirerende miljø, som er karakteristisk for DIS.

 

Gabrielle Jangeby, som ejer de to butikker, er både dekoratør og designer.
I dag driver hun de to butikker i Stockholm, sammen med 9 ansatte. Ud over salg af møbler og interiør, tilbyder de også indretningshjælp til både private og erhvervslivet.

Før Gabrielle åbnede sine interiør butikker, arbejdede hun i mode industrien, som ansvarlig indkøber for Sveriges største tøjkæde. I dette job rejste hun i mange år verden rundt og tog inspiration med sig hjem til nye produkter.

På sine mange rejser med forskellige projekter, tager hun sig altid tid til at bliver inspireret. Det fundamentale for hendes arbejde er, at alle indretninger/produkter afspejler en stemning fra et sted i verden, f.eks. fra Miami, New York, Marrakesh eller Saigon.

Gabrielle er af den overbevisning at design af møbler, mode og tekstiler går op i en stor enhed. Verden over er der et tæt samarbejde mellem designere af disse produkter. Tit kommer design fra Paris og London, men produktionen ofte sker i lande hvor der er tradition for håndværket.
Boheme i Paris, designet med humor fra London og cool loft indretning a la Manhattan, New York. Håndknyttede tæpper fra Jaipur, læder stole lavet saddelmagere i Syd Amerika og håndlavede lamper i håndfarvet silke designet i London er blot et par eksempler.
Gabrielles eget design går under brandet DIS Limited.

 

Læs mere om DIS her 

Se alle DIS produkter på vores webshop